Wie zijn wij

Thessa Goes ( Rechts op de foto )
Thessa & Hincka
Hallo, ik ben Thessa. Ik ben getrouwd en moeder van 3 zonen. Naast BABOU ben ik werkzaam bij een kraamzorgorganisatie en doe ik de boekhouding voor het bedrijf van mijn man. Ik speel in mijn vrije tijd graag badminton en ben twee keer in de week te vinden in de sportschool. Daarnaast organiseer ik graag toernooien, feestjes en partijen.
Tijdens en na mijn zwangerschappen zijn bij mij de kilo’s eraan gevlogen. Na een aantal crashdiëten geprobeerd te hebben, ben ik me gaan verdiepen in gezonde en verantwoorde voeding. Om te begrijpen wat voeding met een mens doet, ben ik de opleiding voedingsleer gaan volgen. Samen met de opleiding gewichtsconsulente is het plaatje compleet.

Hincka Rosdorf ( Links op de foto )

Hallo, ik ben Hincka. Ook ik ben getrouwd en heb drie kinderen, 2 zonen en een dochter. Ik werk bij dezelfde kraamzorgorganisatie als Thessa. Ik speel in mijn vrije tijd volleybal, waar ik ook in het bestuur zit. Ook wandel ik graag met onze hond.
Na mijn laatste zwangerschap had ik weinig energie en teveel kilo’s. Ik ben toen een dieet gaan volgen met voedingssupplementen en shakes. Helaas beïnvloeden die manier van afslanken niet mijn levensstijl en is het jojoën begonnen. Daarna ben ik mij gaan verdiepen in gezonde voeding en heb mijn diploma voedingsleer behaald. Dit heeft mijn levensstijl volledig veranderd. Ook voor mij is na de opleiding gewichtsconsulente het plaatje compleet.

Doordat wij beide dezelfde ervaringen deelden, zijn wij elkaar gaan ondersteunen en motiveren. We hebben hierin gemerkt dat we samen sterker zijn. Onze kennis en ervaringen willen wij graag met iedereen delen. Daarom zijn we samen BABOU gestart.